Edustaaksesi Pieksämäen Veikkoja, tulee olla seuran jäsen ja jäsenmaksu maksettu. Ohjeet jäsenmaksuun löytyvät seuran sivuilta.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kansallisiin ja piirikunnallisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Mauri Saavalaiselle (puh. 040 588 6571) kilpailua edeltävän viikon sunnuntaihin kello 18.00 mennessä. SM-kisoihin ja Suomen Cupin kisoihin tulee ilmoittautua Maurille kahta viikkoa ennen kilpailuja.

Jälki-ilmoittautumiset tulee huolehtia suoraan kilpailun järjestäjälle. Seura ei korvaa jälki-ilmoittautuneen osanottomaksua.

Korvattavat menot kilpailuista

Seura maksaa urheilijoiden osanottomaksut piirikunnallisissa kilpailuissa, kansallisissa kilpailuissa, Hopeasompakilpailuissa, Suomen Cupissa ja SM-kisoissa. Massahiihtokilpailujen osanottomaksuja seura ei maksa.

Hopeasomman loppukilpailun, Suomen Cupin ja SM-kisojen osalta seura maksaa kilometrikorvauksen 0,25€/km tositteita vastaan.

Lisenssit

Kilpailuun osallistuvalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi tai 12 -vuotiailla ja nuoremmilla Skipassi. 14 v sarjaan siirryttäessä suositellaan B-lisenssiä. Lisätietoja Suomen Hiihtoliiton sivuilta.

Lisenssit maksetaan seuran hiihtäjille kuittia vastaan.